SVAŠTANEŠTAŠLUK NA KVADRAT: nemam para, nemam pameti, nemam publiku, ali imam program!

Moja najambicigroznija priredbebica, SVE, ALI NIŠTA 2: SVAŠTANEŠTAŠLUK NA KVADRAT, održat će se u 18. rujna 2022. u sklopu Projekta Ilica: Q’ART BUJAN RUJAN.

U nedostatku pametnijeg posla, objavljujem program koji, narafski, do rujna može podleći promjenama. Mogu se samo nadati da niti jedna promjena neće biti smrtonosna. A što to imam u planu?

Od 9 do 16 sati prolaznici i prolaznice moći će

a. proći pored mog štanda ispred Ilice 55 kao pored literaturskog groblja

b. zaustaviti se i provjeriti što se to, dovraga, događa i kakvi su to, dođavola, izloženi fARTikli

Ako se prolaznice i prolaznici odluče za opciju b, moći će:

1. odmahnuti rukom i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo

2. mašiti ze za lisnicu, u kasicu-prasicu ubaciti donaciju samovoljno-proizvoljnog obujma (sav prihod istrest ću u dobrotvorne svrhe, a konkretna svrha bit će poznata početkom rujna) i odigrati igru Pogazi Giljevića riječ

Svi rezultati upisuju se na rang listu koja će biti javno dostupna na stranici Giljotina.com. Po završetku priredbe, najmanje pet najbržih gazitelja/gaziteljica Giljevićevih riječi bit će nagrađeno nekim od izloženih fARTikala.

Za sada se zna da će prva nagrada biti pamučni aranžman za dvoje (vidi sličku) i najmanje jedna od mojih literaturšija (zbirka priča, pričvjesak ili zbirčica pjesmuljaka). Širina nagradnog fonda proprocionalna je dubini mog džepa pa trenutno mogu garantirati nagrade za pet najboljih.

3. mašiti se za kitu (ne doslovno, naravno, to znači da se ne plaća ništa!) i i odigrati igru Kula od škarta dŽABA the fARTa

Svi rezultati upisuju se na rang listu koja će biti javno dostupna na stranici Giljotina.com. Po završetku priredbe, najmanje pet najbržih graditelj(ic)a kule od škarta dŽABA the fARTa bit će nagrađeno nekim od izloženih fARTikala.

Za sada se zna da će prva nagrada biti pamučni aranžman za dvoje (vidi sličku) i najmanje jedna od mojih literaturšija (zbirka priča, pričvjesak ili zbirčica pjesmuljaka). Širina nagradnog fonda proprocionalna je dubini mog džepa pa trenutno mogu garantirati nagrade za pet najboljih.

VAŽNO, NAJVAŽNIJE: prolaznici ili prolaznice mogu se odlučiti ili za opciju 2 ili za opciju 3, ali ni pod kojim uvjetima za obje!

4. apsolutno svi koji zastanu, iskoristili oni pravo na igru 2, igru 3 ili pak pravo da ignoriraju obje ponude, moći će, ukoliko to žele, riješiti online kviz i nastaviti šetnju Ilicom. U povratku, ukoliko su prošli mali test neznanja i nepoznavanja gradiva, na licu Ilice moći će preuzeti svoju nagradu (nagrade će, to već i srdele na gradelama pjevaju, biti moji fARTilkli poput majica, zbirčica priča i pjesama, pričvjesci i slično).

DODATAK priredbi je

ŽUTA MINUTA

trenutak u kojem će Denis Giljević posjetitelji(ca)ma koji prate FB objave usred Ilice dati nenormoralnu ponudu da plate i uzmu što im Gilja ponudi ili da samo ponuđeno uzmu. Ponuđeni mogu, naravno, biti fARTikli poput majica, knjiga, pričvjesaka i sličnog. Koja će minuta 18. rujna biti žuta bit će objavljeno na FB stranici događaja. Kako bi se kvalificirali za žutu minutu (znači, dokazali ste da pratitie FB), Giljeviću morate na licu mjesta u pravo vrijeme predati bilo što žute boje (papirić, žvaku, komadić fasdade…)

Svi ste dobrodošli na

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.