DOBROTVORNICA pomaže društveno-kulturnom centru u Petrinji – AUKCIJA ZATVORENA, potvrda o uplati priložena

Draga ekipica, aukcija je završila.Tri su majice dobile vlasnike koje ću kontaktirati e-mailom radi dogovora o preuzimanju i uplati. Naravno, za literarne se slatkiše nitko nije javio, što je bilo i očekivano. Mnogo sam naučio iz ovog malog dobrotvornog eksperimenta, Hvala svima!

Kroz aukciju je prikupljeno 220 kuna za tri majice. To znači da ću ja dodati, kao što sam i rekao, 30 kuna po izlicitiranom predmetu, znači 90 kuna, zaokružimo na 100. Konačno, znači da smo za društveno – kulturni centar u Petrinji mojom malom akcijom skupili 320 kuna.

Još jednom hvala najljepša svima koji su sudjelovali, hvala i svima koji su šerali. Čim sredstva budu u pravim rukama, objavljujem i potvrdu o uplati.

Denis Giljević

Potvrda o uplati (velika hvala Danijelu, Borisu i Goranu, a mala hvala i meni):


AUKCIJA (zatvoreno)

Početak rada DOBROTVORNICE obilježit ćemo malom aukcijom par mojih pamučnih odjevnih predmeta i par mojih opapirčenih umotvorina. Svi ponuđeni odjevni predmeti imaju početnu cijenu od 30 kn, a oni koje možete okačiti mačku o rep, znači književne for(m)e, imaju početnu cijenu od 15 kn. Za svaku izlicitiranu stavku i uplaćen iznos za izlicitirani predmet, ja ću dodati još 30 kn u fond.

Stvar s licitiranjem trebala bi biti jednostavna, ono, čovjek upiše osnovne podatke (ime, e-mail) i iznos, a trebala bi mu stići mailom i obavijest o situaciji. Po okončanju aukcije stigne i info o tome tko je bio najizdašniji i dobio aukciju.

Ova mala dobrotvorna a(u)kcija traje do 17. lipnja 2022. u podne. Nadam se iskreno da neće biti tehničkih problema, a ako ih bude, molim vas za razumijevanje. Sam sam svoj sponzor i majstor, a nisam baš niti previše pernat niti spretan.

Izlicitirane predmete osobno dostavljam na području Zagreba. Ukoliko će ih biti potrebno slati poštom, računajte na podmirivanje, osim izlicitiranog iznosa, i skromnog dodatka za poštarinu. Čim sva sredstva budu prikupljena, bit ćete putem straničice Giljotina.com i FB stranice Dobrotvornice informirani o visini prikupljenog iznosa i, naravno, o slijetanju donacije u prave ruke.

Sva sredstva prikupljena ovom malom aukcijom mojih sprdARTčina namijenjena su uspostavi Društveno kulturnog centra Petrinja kao mjesta zajedništva i solidarnosti u zajednicama pogođenim potresom, u kojima zapravo ne postoje objekti javne namjene jer su uglavnom svi porušeni. Svaki je doprinos važan pa tako i onaj najmanji.

  • Product
   • Current Price
   • Bids Placed
   • Ending

Korisni linkovi: https://udrugaiks.hr/mreza-solidarnosti-mreza-nade-rezultati-mapiranja-potreba/

Nastajanje modularnog kontejnerskog objekta u službi Društveno kulturnog centra u Petrinji koji za sada ima samo prizemlje (galerija). U planu je podići i 3 kontejnera na katu te napraviti malu terasu i nadstrešnicu.

DOBROTVORNICA je službeni pogon za proizvodnju dobrih djelca i postizanje plemenitih ciljeva priredbeštijice SVE, ALI NIŠTA 2: Svaštaneštašluk na kvadrat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.