SVE, ALI NIŠTA: most kritikal apdejt tu dejt

SVE, ALI NIŠTA, priredba gigantskih razmjera i nulte stope tolerancije na razum, održat će se najvjerojatnije u proljeće 2022. Tada će se moje godine naći u Zoni 51 pa se mogu nadati barem posjeti vanzemaljaca – ljudskom rodu nije za vjerovati 🙂

Osim par fora koje će se prodavati (Giljotina.com daje garanciju da je najmanje 10% fora dobro, znači neukusno!), sve drugo će se raspačavati – besplatno!

Bit će besplatnih majica, pričvjesaka, raznoraznih literarnih djela iz mog opusa u najnevjerojatnijim formama, možda bude i neke gratis klopice!

Igrat ćemo kojekakve šaljive igre i igrice, osvajat ćemo nagradice, slavit ćemo tekovine prirodne budalaštine i raspojasanog dobrog društva!

A prikupljat ćemo na neki vrckast način i opojna sredstva (sredstva su novac, novac je moć, a moć je opojna) za one kojima su potrebnija nego nama! Tako da možemo svi skupa uzdahnuti i reći da ova priredbakanalija ima i humani(tarni) karakter!

Na kraju, nakon pregleda osebujnog svaštaralaštva, minutom gromoglasnog zijevanja ispratit ćemo snove Denisa Giljevića na posljednji počinak!

U mjesecima grozničavog iščekivanja koji prethode priredbi SVE, ALI NIŠTA, na službenoj FB stranici, ali i na web-utvrdi Giljotina.com, bit će organizirane raznorazne predigre – ako vas pomazi sreća, možda osvojite neku od mojih presavršenih majica i prije proljeća!

Ostanite pricicani uz ovaj nepresušni izvor i dočekajte više informacija otvorena uma! Vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.