SVE, ALI NIŠTA – događaj koji pati zbog COVIDA-19

Zima je, nema me. Zapravo, jesen je, nema me, posvud cvate COVID-19 kao kad u vrt bane proljeće. Cijepljen sam, ne može mi nitko ništa, jači sam od boleštine, mogu samo da me blate oni koji spadaju u antivaksere… Imam ja imunitet, nediplomatski, ali najavljeni događaj nema. Pa sam nekako primoran odgoditi svetkovinu SVE, ALI NIŠTA za neko zdravije vrijeme. Nema veze, u međuvremenu se možda izrodi još kakva sitna siromaštarija, neki morski podprojekt koji ću naknadno ubaciti u program. Imat ću više vremena za odgoj i hranjenje svog megalomasnog čeda. Evo, na primjer, baš zadajem zadnje udarce novoj priči. Još nema ime, ali glavni je protagonist jedan dragi konobar kojeg očekuje sudbinski i nimalo ugodan susret s drkadžijom. Ne znam puno o konobarima i gostima otmjenih restorana, ali ponešto znam o poštenim ljudima i običnim smradovima. Čisto da budete svjesni kakav će okus imati priča koja bi trebala, u svojoj prvoj, gruboj formi, oživjeti na Dan mrtvih.

Sveobuhvatne pripreme za sistematski pregled svaštaralaštva i posljednji ispraćaj mojih snova neće zamrijeti. S velikim vas veseljem mogu obavijestiti da je sinoć događaj dobio i – službeno vozilo!

Službeno vozilo priredbe SVE, ALI NIŠTA parkirano ispred mon(str)umentalnog sjedišta kreativnog pogona Giljotina.com, na ulici popločanoj prvim i jedinim službenim buketićem pričuljaka Denisa Giljevića

Službeno će vozilo biti dio najavljene igrice Zaobiđi priče koje mirišu na Giljeviće!, ali neka detalji ostanu obavijeni škakljivim velom slatke tajne.

Budite sa mnom i mojom prebogatom pričvarnicom do sretnog kraja!

VEZANE VIJESTI:

SVE, ALI NIŠTA: literaturšija koja miriše na književni događaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)