Na Giljotina.com vrijeme je za PP – predstavljanje i poklanjanje!

Kao što je bilo i najavljeno, a nisu kiša i snijeg, na Giljotina.com premijerno ćemo predstaviti dva još neviđena vjesnika proljeća, majice iznikle iz plodnog uma Denisa Giljevića (aka Ievgenija Childsa)!

A sve to kao naknada za pretrpljenu duševnu bol jer sam vam odgodil najbolju priredbu na svijetu nakon primanja u pionire – upoznavanje PRAVIH vjesnika proljeća koja će se održati, prema najnovijim spoznajama, 26. ili 27. ožujka 2021. Kako god, papajte službenu fejsbučnicu za najfriškije informacije!

Najnoviji plodovi Giljevićeva prevtanja u znoju kreveta svog po prvi će puta biti predstavljeni kao – video spotići!

I ne samo to – jebenica je to i ne samo to što će gledatelji i gledateljice dobiti priliku ubrati viđeno i reći: “A jesan ga ubra, brale, a?” Neviđeno, zar ne?!

Dakle, pazi sad, ne bilo koju majicu nego baš tu i tu, baš onu majicu koja je glumila u spotu! A spota će biti dva! To je dodana vrijednost, ljudi moji! Nešto kao PDV.

Uglavnom, odgledajte spotiće, a onda se bacite na odgovaranje na postavljeno pitanje. Majice su fiksne, znači to što vidiš to i dobiješ, muški kroj, veličina L, kak’ te izvučem, tak’ buš sretan ili sretna, moš birat rod, spol, dićeš živit, kajćeš radit, ono, štošta, al jbg, nema biranja majice, dobiješ jednu ili drugu, jebga, tak ti je pal grah.

Evo spotova za gledanje (a odmah iza njih čeka te i pitanje za odgovaranje!):

Video premijera majice: KB
Video premijera majice: LIS – SAD

OVDJE POČINJE POKLON-BLOK: Sljedeće pitanje je nagradno, a važi najkasnije do 23:59, 20. ožujka 2021., poslije ponoći ostaje tek priča o Popljugi! A ne želite biti dio te priče, zar ne? 🙂

GOTOVO! KVIZ SE SAMOUKINUO U PONOĆ! DOBITNICE I/ILI DOBITNIKE OBJAVLJUJEM DANAS U VEČERNJIM SATIMA!

VAŽNO! PROČITATI PRIJE KAJANJA!
Ne trebam adresu tvoje elektropošte da ti reklamicama zatrpavam inboksačku dvoranu nego iz plemenitih pobuda – da te cimnem ako ubereš zgoditak. Sve adrese elektropošte brišem čim obavim izvlačenje, majice mi preko droba!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.