Mad(e) in Croatia

Pobješnjela rodoljubavnica ili Mad(e) in Croatia

Majica za kćeri i sinove majke domovine koji su ušli u politpubertet, kojima su od muke iskočili prištevi kad su vidjeli da je majka glupava kao osmijeh Ljube Ćesića Rojsa, pa su odlučili dići glas umjesto da ga daju u razne i krajnje dvojbene dobrotvorne svrhe na izborima.

Majica je to koja dolijeva ulje na ranu, sol na vatru, oduzima dah posjetiteljima koncerata Marka Perkovića Tupsona koji onda bijesni i krvožedni škrguću zubima, što im nepovratno uništava zubnu caklinu… Denis Giljević, autor ovog lakog pamučnog komada se nada da bi jednog dana mogla istim intenzitetom oduzimati novac stranim ovcama kad siđu s cruisera i nasuču mu se poput ulješura na štand s prozračnim pamučnim proizvodima sklepan nasred Straduna … Nitko ne zna i ne može reći Mad(e) in Croatia kao ova majica, neumoljivo, neuvijeno i toliko glasno da nekim osobama oštećena duha može i nepovratno oštetiti sluh!

Šuška se i kako bi uskoro u proceduru mogao zakon po kojem bi se pet ovih majica na jednom štriku smatralo javnim okupljanjem, pa će vjerojatno u bliskoj budućnosti takav jeftin skup morati prethodno biti odobren od strane policije. Majici koja bijesna laje na sadašnjost radi bolje budućnosti autor ponekad tepa kao ‘pamučnoj revoluciji’. A takvoj se heroini ne daje manja ocjena od 10/10…

Domoljublje se ne može kupiti (malim) novcem, ali za majicu… Tu je Termotisak!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)