Nema glupih majica…

…samo glupana koji ih nose.

Majica Denisa Giljevića koja ne bježi od gluposti.

Riječ je o vrlo ponosnoj majici. Ako nije glupo reći, radi se o majici koja p(r)okazuje glupana, možda ga čak i dokazuje, ali ga istovremeno i štiti, te ga s neskrivenim ponosom nosi ispod sebe same. Pametnjaković (što na jeziku majica znači “glupan”, op. oca majičinstva, Denisa Giljevića) se ovoj majici doslovce zavuče pod pamučni epitel, ali ona ga ni u kojem trenutku ne smatra parazitom. Naprotiv.

Čini se kako se ovdje radi o savršenom primjeru simbioze u kojoj majica pruža (iskrenu) zaštitu, a od čovjeka, pa čak i od čovječuljaka, zauzvrat dobiva osjećaj vlastite veličine – jer nema tog čovjeka na kojem ova majica neće izgledati pametnija od njega.

– Iako mi činimo sve što možemo, ne možemo promijeniti činjenicu da odijelo ne čini čovjeka, pa on čini gluposti – rekla je jedna majica prije nego što su joj bedaci koji ne čitaju upute na markici isprali mozak, njezinu izjavu, njezin bitak, u veš-mašini, na 90 stupnjeva Celzijusa.

Dugo nakon “majke svih bitaka”, svijet je dobio i “majicu jednog bitka”. Glupo, ali istinito. I sad mi, kao čovjeku, ocu majičinstva i izvornom gluPetru gluPanu, preostaje jedino pogledati istini u oči i ustvrditi kako ovakva majica zaslužuje najmanje ocjenu 8/10.

Ako nije glupo dodati… Ovu majicu, kao i sve ostale, možeš nabaviti u Termotisku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)